Η εταιρία μας

/Η εταιρία μας
Η εταιρία μας 2018-05-21T10:34:33+00:00

 

Η ιστοσελίδα αυτή είναι η προέκταση της επιχείρησής μας στο διαδίκτυο. 

Η Έδρα της εταιρίας βρίσκεται στην Ιωνία, στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή 85 (στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη), περιοχή Θεσσαλονίκης και δραστηριοποιείται στον χώρο ενδυμασίας & υπόδησης εργασίας και εστίασης, πιο αναλυτικά μπορείτε να πλοηγηθείτε στις παρακάτω κατηγορίες:

 

Ένδυση πυρασφάλειας

Ένδυση προστασίας

Ένδυση εστίασης

Ένδυση υψηλής ευκρίνειας

Αναπνευστική προστασία

 Προστασία πτώσεων

Προστασία κεφαλής

Γάντια εργασίας-μιας χρήσεως (κ.α.)

Υποδήματα ασφαλείας 

 

Η πολυετής εμπειρία μας, μας δίνει την δυνατότητα να επιλέγουμε για τους πελάτες μας, μέσω γνωστών εταιρειών της αγοράς (Elten, Rolly, PortWest, DeltaPlus  κ.α), τα πλέον κατάλληλα προϊόντα ασφαλείας, εργασίας και εστίασης στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Οι εισαγωγές προϊόντων από διάφορες χώρες αποτελούν βασικό κομμάτι της εταιρείας μας. Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία μας πραγματοποιεί πολλές εισαγωγές προϊόντων από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού.

Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων μας σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα πιστοποίησης και λειτουργίας.
 
Ενημερωθείτε για την πολιτική ποιότητάς μας εδώ
 
Επίσης επιδίωξη μας είναι η άριστη ποιότητα των προϊόντων και η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη.
 
Η σωστή οργάνωση της επιχείρησης και η προώθηση όλο και πιο εξειδικευμένων προϊόντων σε κάθε επαγγελματικό χώρο εργασίας και εστίασης είναι στα άμεσα σχέδια μας με σκοπό κυρίως την διευκόλυνση του καταναλωτή.
 
Τα παραπάνω στοιχεία, καθώς επίσης και η μέχρι τώρα πορεία της εταιρείας μας, αποτελούν την πιο ισχυρή απόδειξη ότι και στο μέλλον θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με την ίδια φιλοσοφία, ώστε η εταιρεία GoWork να αποτελεί ένα από τα πιο αξιόπιστα καταστήματα προστασίας, ασφάλειας και εστίασης υλικού στην Ελλάδα κι όχι μόνο.

Είμαστε στην διάθεσή σας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία έχετε σχετικά με προϊόντα ή τον λογαριασμό σας.

 


 

 

 

 

Στοιχεία επιχείρησης

Επωνυμία: Παγωνίδη ΑΦΟΙ Ο.Ε.

Διεύθυνση: Κ. Καραμανλή 85 (πρώην Βεροίας), Ιωνία Πόλη Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2310 780 064

2310 781 064

6977 008 646 (Παγωνίδης Κυριάκος)

Fax 2310 783 269